فرمانده پایگاه شهید کرفستانی رودسر معرفی شد

دستگاه ضربه زن صافکاری خودرو در رودسر به تولید انبوه رسید

اهدای طلا 210 میلیون تومانی توسط شهروند رودسری جهت کمک به مردم لبنان

به دام افتادن سارق اماکن خصوصی در رودسر

ستار آقایی پور رئیس اداره برق رودسر شد

حمله سگ‌های ولگرد به ۲ کودک در رودسر

کشف سیگار قاچاق از واحدی صنفی در رودسر

به دام افتادن سارق کابل‌ برق در رودسر

کشف انبار احتکار نهاده‌های دامی در رودسر

توقیف کامیون‌ حامل شن و ماسه غیرمجاز در رودسر

متلاشی شدن باند سارقان کابل برق در رودسر

سارقان کابل‌های برق رودسر به دام افتادند

کد خبر: 275 | تاریخ انتشار: ۸:۳۷:۱۸ - پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ | بدون نظر | Print This Post Print This Post |

قله سماموس ظرفیتی بزرگ برای گردشگری ورزشی است

به گزارش رودسریها ، مسعود حلاج پور عصر (پنجشنبه) در مراسم رونمایی از لوح ثبت ملی سماموس در فرمانداری شهرستان رودسر با اشاره به سال گذشته این کوه به ثبت ملی رسید، اظهار کرد: ثبت ملی یک اثر سبب می‌شود که توجه‌ها به آن جلب و حفاظت‌ها با دقت بیشتری انجام شود.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود با ایجاد زیرساخت‌های مناسب مسیر جدید گردشگر ورزشی برای کوه سماموس ایجاد شود، افزود: این کوه با ارتفاع سه هزار و ۷۰۳ متر به عنوان بلندترین قله گیلان، یکی از جلوه‌های زیبای شهرستان رودسر بوده و مقصد بسیاری از کوهنوردان است.

حلاج پور با اشاره به اینکه گیلان دارای تاریخ غنی در حوزه فرهنگی و صنایع دستی است، گفت: گیلان دارای بیش از ۱۱۰۰ اثر ثبتی و ۲۰ هزار هنرمند در عرصه صنایع دستی است و دو اثر ثبت جهانی نیز دارد.

وی چادر شب بافی و حصیر بافی را دو اثر ثبت جهانی شده استان گیلان عنوان و تصریح کرد: قطعاً با برنامه ریزی مناسب می‌توانیم از این ظرفیت‌ها در راستای رونق اقتصادی و همچنین جذب گردشگر استفاده کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی گیلان با اشاره به برگزاری ۱۵۰ برنامه در هفته میراث فرهنگی در این استان، گفت: از این تعداد ۲۱ برنامه در دو شهرستان رودسر و املش اجرایی شده است.

لزوم احیای بافت‌های تاریخی

فرماندار رودسر نیز در این مراسم با بیان اینکه چادرشب بافی اعتبار شهرستان رودسر و استان گیلان و ایران است، اظهار کرد: باید زمینه‌های لازم برای بهره برداری از این ظرفیت استفاده شود.

حسین اسماعیل پور به قلعه بندبن قاسم آباد نیز اشاره و با تأکید بر اینکه باید طرح مطالعات در این زمینه انجام شود، گفت: داشتن طرح مطالعاتی سبب اختصاص ردیف بودجه‌ای برای احیای این محدوده خواهد شد.

وی با بیان اینکه نیازمند بهره گیری از ظرفیت‌های بومی این منطقه هستیم، ادامه داد: احیای بافت تاریخی باید در دستور کار قرار گیرد.

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است
" title="Digg this!"target="blank">Digg This! Bookmark on Delicious

ارسال نظر


آخرین اخبار