به گزارش رودسریها، حجتالاسلاموالمسلمین محمد صفری ملک میان امروز در حاشیه بازدید از پروژههای بهداشت و درمان رودسر در جمع خبرنگاران این شهرستان با اشاره به حاکم شدن شرایط کرونایی در کشور طی چند سال اخیر مسئله سلامت مردم در اولویت قرار گرفت، اظهار کرد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری که بحث سلامت باید در اولویت باشد تمام تلاش خود را برای مدیریت بهتر و ارتقای سطح خدمات حوزههای درمانی شهرستان بکار گرفتیم.
وی با اشاره به تک بیمارستان رودسر و تک بیمارستان املش که گامهایی برای تکمیل و تجهیز واحدهای آنها و وارد کردن دستگاههایی مانند CT و اکسیژن ساز و رفع نواقصات کلینیک بیمارستان انصاری و سقف این بیمارستان برداشته شد، افزود: در حوزه بهداشت و درمان به دنبال ساخت چند خانه بهداشت و مراکز جامع سلامت روستایی بخشی از کارها انجام شد و بخشی از خانههای بهداشت نیز مورد افتتاح و بهره برداری قرار گرفت.
نماینده مردم رودسر و املش در مجلس با اشاره به مرکز سلامت کاکرود که به مرحله بهره برداری رسیده است، گفت: درمانگاه ویژه در شهر چابکسر با پیشرفت فیزیکی ۶۵ درصدی نیازمند جذب اعتبارات ویژه است مکاتباتی با وزارتخانه انجام شده و منتظر دستور وزیر در این موضوع هستیم.
وی با اشاره به اورژانس رحیم آباد و اختصاص اعتبار اولیه ۲ میلیارد تومان از محل نمایندگان مجلس بیان کرد: عملیات این پروژه آغاز شده و تا حدودی نیز پیشرفت داشته هر چند برخی از پروژههای عمرانی حوزه بهداشت و درمان شهرستان رودسر منتظر مساعدتهای مالی علوم پزشکی و وزارتخانه است تا بتوان از قبل این اعتبارات مشکلات را به حداقل رساند.
صفری با اشاره به عقب ماندگیهای ادوار گذشته بهداشت و درمان رودسر تصریح کرد: شاخصها در این شهرستان بسیار پائین بود که خوشبختانه با تلاشهای صورت گرفته در این حوزه امسال توانسته رتبه دوم استانی را کسب کند هر چند تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله دارد اما تلاش میکنیم تا از ظرفیتهای استانی و ملی وزارت بهداشت و درمان برای جبران بسیاری از کمبودها و نواقصات این حوزه بیشتر استفاده کنیم.
عضو مجمع نمایندگان گیلان با اشاره به کمبودهایی در حوزه نیروی انسانی بهداشت و درمان این استان گفت: با توجه به مکاتباتی که از جاهای مختلف با وزارتخانه جهت تامین نیروی انسانی بهداشت و درمان شکل گرفت کمبودهای بهداشت و درمان گیلان احصا و سهمیه ۱۰۰۰ تا یک هزار و ۲۰۰ نفر عمدتاً تامین پرستار به استان اختصاص یافت که بخشی نیز به بهداشت و درمان رودسر اختصاص مییابد.
فعالیت ۱۶ مرکز خدمات جامع سلامت در شهرستان رودسر
رئیس شبکه بهداشت و درمان رودسر نیز در ادامه با بیان اینکه فعالیتهایی در حوزه درمان و بهداشت این شهرستان شکل گرفته است، اظهار کرد: در حوزه بهداشتی فعالیتها و اقداماتی برای پیشگیری از بیماریهایی مانند شیوع بیماری دیابت، بیماری فشار خون، ارزیابی بیماری سرطان پستان، فرزندآوری و صیانت از جمعیت، شاخصههای سالمندی صورت گرفته و تلاش شده تا این شاخصها نسبت به ادوار گذشته بهبود پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه شهرستان رودسر در حوزه بهداشت و درمان توانسته رتبه دومی استان گیلان را کسب کند، افزود: تلاشهای زیادی صورت گرفته تا شاخصهای بهداشت و درمان این شهرستان ارتقا پیدا کند اما تا رسیدن به انتظار وزارتخانه فاصله است که نیاز است تلاش بیشتری صورت گیرد.
محمد زمانی با اشاره به تلاش بهداشت و درمان برای کم کردن هزینههای درمان و ارائه خدمات کمیتر و کیفیتر برای مردم گفت: برای انجام چنین فعالیتهایی نیاز به ابزار و تجهیزاتی بوده که به حمایتهای نماینده و مسؤولین علوم پزشکی استان نیاز است و با پیگیریهای که انجام شده زیرساختها چه فضاهای فیزیکی و چه حوزه تجهیزات و نیروی انسانی وضعیت شهرستان نسبت به سنوات قبل بهبود پیدا کرده است.
وی با اشاره به فعالیت ۱۶ مرکز خدمات جامع سلامت، ۸۲ خانه بهداشت و یک بیمارستان دولتی در شهرستان رودسر تصریح کرد: تعمیرات و تجهیزات مراکز بهداشت و درمان رودسر بخش انجام شده و بخشی نیز در حال انجام بوده و در خصوص نیروی انسانی سعی شده تا نیروهای فنی با حمایت دانشگاه علوم پزشکی و پیگیریهای استانی و شهرستانی تامین شود و بخشی نیز مانند مرکز شبانه روزی چابکسر و رحیم آباد جز مطالبات است.