سخنرانی اولین دستیار فرمانداران پیش از خطبه‌های نمازجمعه در کشور

برخی مدیران از خبرنگاران می‌ترسند | خبرنگار آزاد دنیا خواستار محو اسراییل هستند

مشاهده پشه آئدس در املش تایید شد

باورپذیری توان نخبگان ایرانی در برخی مسئولین و کارشناسان ادارات وجود ندارد!

امضای تفاهمنامه همکاری پارک علم و فناوری گیلان و سازمان مدیریت پسماند استان گیلان

نگاه ویژه دولت سیزدهم در بخش تجهیز هنرستان‌های کشور

اولین بانوی دستیار فرماندار در امور مردمی‌سازی دولت در گیلان، معرفی شد

موسوی از ارشاد رفت، عباس نژاد سرپرست شد

آغاز توزیع تخم نوغان از شنبه در گیلان

رتبه اول گیلان در تولید مرغ اجداد کشور

نرخ تضمینی برگ سبز چای ‌اعلام شد

نقش موسسه تحقیقات برنج کشور در زیست بوم کشاورزی چیست؟

کد خبر: 2126 | تاریخ انتشار: ۹:۰۱:۳۴ - یکشنبه ۱۳ فروردین ۱۴۰۲ | بدون نظر | Print This Post Print This Post |

غذای محبوب گیلانی ها جهانی شد!+عکس

به گزارش رودسریها، نیویورک تایمز، رسانه معتبر آمریکایی در مطلبی به معرفی غذای محبوب گیلانی‌ها پرداخته است.

در بخشی از این مطلب آمده است:

«خورش باقالی محبوب و دوست داشتنی شمال ایران، سفیر محصولات اوایل بهار است. باقالی، شوید معطر و مقدار زیادی سیر با تخم مرغ ترکیب می شوند تا یک وعده غذایی آرام بخش داشته باشند. اگرچه پوست کندن و پوست کندن باقالی‌ها ییک کار وقت گیر است (اما اگر وقت دارید، آن را انجام دهید!). باقالی منجمد جایگزین مناسبی است، اما اگر در دسترس نیست، می توانید از کنسرو باقالی استفاده کنید. فقط به اندازه کافی تخم مرغ استفاده کنید که به خورش قوام بدهد، اما نباید طعم این خورش سرسبز را تحت تاثیر قرار دهد. تخم‌مرغ‌ها را می‌توان به دو صورت ترکیب کرد: شکافتن و آب‌خوردن، یا هم زدن برای جدا شدن. قاتوق باقالی معمولاً با برنج همراه با ماهی دودی و سیر ترشی یا با نان سرو می‌شود.»

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است
" title="Digg this!"target="blank">Digg This! Bookmark on Delicious

ارسال نظر


آخرین اخبار