مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی قطعی و لازم‌الاجراست

٢۶۴ واحد نانوایی در رودسر مجهز به دستگاه کارتخوان جدید نان هستند

اعلام رسمی خبر شهادت سرلشکر حاج احمد متوسلیان پس از ۴١سال/ متوسلیان اولین شهید ایرانی در راه فتح قدس

حجاب یک ضرورت دینی و امری قانونی است/ نگاه امام (ره) به رای مردم تشریفاتی نبود

توقیف خودرو حامل ۳۰ کیلو مواد مخدر در گیلان

یکی دیگر از مستشاران نظامی سپاه در سوریه به شهادت رسید

زهره فکور صبور درگذشت

پخت نان در منزل برای مقابله با کرونا

کد خبر: 2141 | تاریخ انتشار: ۲۰:۱۳:۰۶ - یکشنبه ۱۳ فروردین ۱۴۰۲ | بدون نظر | Print This Post Print This Post |

تاخیر در ازدواج به بهانه فقر سوءظن به خداوند است

حجت‌الاسلام‌والمسلمین ناصر رفیعی در هشتمین روز ماه مبارک رمضان در سلسله جلسات تفسیر سوره روم که در شبستان امام خمینی (ره) حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد، طی سخنانی اظهار کرد: طبق روایت اگر کسی هر روز صبح دو آیه ۱۷ و ۱۸ سوره روم را قرائت نماید از شر و حوادث آن روز محفوظ می‌ماند و اگر شب هم این دو آیه را بخواند از شر حوادث شب در امان خواهد ماند.

وی افزود: شروع این دو آیه با کلمه سبحان الله و حمد خداوند است، چهار زمان مختلف برای تسبیح خداوند تعیین شده است و بعضی از مفسرین قائل به این هستند که این چهار وعده همان اوقات اقامه نماز است.
استاد حوزه علمیه خاطر نشان کرد: کسانی که نسبت به خداوند سوء ظن داشته باشند در حقیقت کفر ورزیده اند.
رفیعی تاکید کرد: طبق روایت اگر کسی ازدواج را به خاطر نداشتن و فقر ترک کند سوء ظن به خداوند پیدا کرده است چون خداوند در قرآن می فرماید ازدواج نمایید و من شما را بی نیاز خواهم کرد و اگر جوانان اعتماد به این وعده الهی داشته باشند هیچ وقت تردید نخواهند کرد.
وی اظهار داشت: آمار ازدواج درمیان خانواده‌های ثروتمند به شدت پایین و آمار طلاق نیز در بعضی از خانواده های مرفه به مراتب بیشتر از خانواده های فقیر است.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی یادآور شد: باید خانواده ها و خیرین به کمک جوانان بیایند تا ازدواج شکل بگیرد در غیر اینصورت با طیف وسیعی از مجردهای سن بالا مواجه خواهیم شد.
وی در ادامه گفت: فرزندآوری و آمار سقط جنین نیز در کشور بسیار بالاست و عده ای به خاطر فقر اقدام به این کار می‌کنند در حالی که خداوند وعده رزق و روزی فرزند را داده است.
سخنران حرم بانوی کرامت افزود: طبق آیات قرآن کریم بدگمانی به خداوند معادل کفر است چرا که خداوند صادق‌الوعد است و خلف وعده نمی‌کند.
رفیعی خاطر نشان کرد: تسبیح حقیقی یعنی با داشتن  باور به متن دعای جوشن کبیر، منزه دانستن خداوند از تمام عیوب و اعتقاد داشتن به وعده‌های الهی.
انتهای پیام/
Print Friendly, PDF & Email
استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است
" title="Digg this!"target="blank">Digg This! Bookmark on Delicious

ارسال نظر


آخرین اخبار